0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Pexels
Foto: Pexels

Rapperen Milan Rahim er død efter knivstik.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk rapper havde over en halv million streams på Spotify – nu er han død

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den 19-årige mand, der blev erklæret hjernedød efter et knivstikkeri i Taastrup søndag, er afgået ved døden.

Københavns Vestegns Politi oplyser til Ritzau, at politiet onsdag formiddag har fået besked fra hospitalet om, at manden er erklæret død.

Meldingen om Milan Rahims død var ventet. Mandag kom det i et grundlovsforhør frem, at teenageren, der var rapper, blev erklæret hjernedød efter angrebet. Knivstikkeriet fandt sted søndag mellem klokken 16.00 og 16.30 i området omkring Cederlunden i Taastrup. To mænd blev efterfølgende kørt på hospitalet med udrykning.

Den 19-årige Milan Rahim lavede musik under kunstnernavnet Milan og har udgivet flere sange. På musiktjenesten Spotify er hans musik ifølge B.T. blevet afspillet over en halv million gange.

I kølvandet på knivstikkeriet blev tre personer anholdt. En af dem var en af de to knivramte ved opgøret. Han blev derfor fremstillet in absentia mandag, da han fortsat var indlagt med sine skader. Det betyder, at han ikke selv var til stede ved retsmødet. Hans tilstand er dog forbedret så meget, at han blev stillet fysisk for en dommer onsdag formiddag, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Mændene på 21 og 22 år bliver sigtet for drab på Milan Rahim. Den tredje mand er sigtet for at have stukket den 21-årige med kniv.

Alle de anholdte nægtede sig skyldige.

De to, der var til stede i retten mandag, blev fængslet i foreløbig knap fire uger. Den 21-årige blev onsdag varetægtsfængslet frem til 10. december ligesom de to andre.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce