0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lasse Mortensen
Foto: Lasse Mortensen

Signe Lopdrup er administrerende direktør for Roskilde Festival.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Roskilde Festival-direktør: »Grasp er helt klart et af vores mere ambitiøse projekter«

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med sin nye, tværfaglige vidensfestival Grasp vender Roskilde Festival blikket mod klodens mest presserende problemer i det, der umiddelbart ligner et markant stilskifte for Nordeuropas største musikfestival.

Festivalen finder sted over tre dage i Roskilde-bydelen Musicon og byder på workshops, debatter, talks og kunstoplevelser – alt sammen i en blanding, der ifølge Roskilde Festival-direktør Signe Lopdrup åbner nye veje for festivalens fremdrift uden at forlade hovedstien.

»Det her er ikke et alternativ til Roskilde Festival og vil hverken erstatte eller udfylde det tomrum, som to aflyste festivaler har skabt,« fastslår Signe Lopdrup og fortsætter:

»Grasp er et helt andet format end den velkendte Roskilde Festival. Her går vi sammen med en række partnere om at bringe tværfaglig viden og erfaringer fra fem årtiers festivaludvikling i spil i nye rammer og formater. Så det ligger naturligt i forlængelse af vores almennyttige virke at gøre en forskel sammen med andre.«

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Vil du lære os bedre at kende?

Prøv Kulturmonitor uforpligtende i 14 dage

Prøv nu