0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Roskilde Kommune
Foto: Roskilde Kommune

Bydelen Musicon i Roskilde huser blandt andet Roskilde Festival Højskole og museet Ragnarock, som begge er involveret i Grasp.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Roskilde Festival udvider med ny tre-dages begivenhed: »Vi kalder det en festival for nye idéer«

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Roskilde Festival fortsætter med at gå andre veje i corona-undtagelsernes år og præsenterer nu en helt ny festivalen, der stiller skarpt på klimaudfordringer og social ulighed.

Grasp – engelsk for forståelse – er navnet på festivalen, der gennem tre dage byder på workshops, debatter, talks og kunstoplevelser i den kreative bydel Musicon i Roskilde. Her skal forskere, musikere og kunstnere fra ind- og udland samles for at vende og dreje den grønne omstillings iboende udfordringer.

»Vi kalder det en festival for nye idéer, fordi forskere, kunstnere, studerende og nysgerrige deltagere kan lære rigtig meget nyt af hinanden,« siger Roskilde Festivals direktør, Signe Lopdrup, i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at Nordeuropas største festival har stablet Grasp på benene i samarbejde med Roskilde Universitet (RUC), Roskilde Kommune, Roskilde Festival Højskole og rockmuseet Ragnarock, og det blandt andet for at frekventere den kollektive bevidstheds nye ståsted i coronakrisens kølvand.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Vil du lære os bedre at kende?

Prøv Kulturmonitor uforpligtende i 14 dage

Prøv nu