0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Presse
Foto: Presse

Kaya Hoff, Christian Bach, Trine Ravn, Sune de Souza Schmidt-Madsen og Gyrith Ravn.

Litteratur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lindhardt og Ringhof ændrer ledelsesstrukturen – og udpeger to nye forlagschefer og tre nye direktører

Litteratur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lindhardt og Ringhof vokser, og det gør forlagshusets ledelseslag også, når en hel stribe ansatte fra november får nye titler og ansvarsområder.

Den hidtige redaktionschef for skønlitteratur på Lindhardt og Ringhof, Sune de Souza Schmidt-Madsen, samt forlagchef Trine Ravn, bliver henholdvis direktør for det skønlitterære område og direktør for non-fiktion på hovedforlaget. På samme tid bliver Gyrith Ravn forlagschef for skønlitteratur på Lindhardt og Ringhof.

På forlagshusets børnebogsforlag Carlsen finder en lignende øvelse sted. Her bliver Christian Bach – der i dag er forlagschef – direktør, mens Kaya Hoff skal være ny forlagschef.

»Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er vokset fra 200 medarbejdere til over 400 de sidste år, og i 2020 steg vores omsætning med 19 procent. Forlaget er inde i en rivende udvikling, og vi har også meget ambitiøse forventninger til vækst i de kommende år. Det gælder for samtlige udgivelsesområder, og derfor giver vi Trine, Christian og Sune ressourcer til at bygge den organisation, som kan levere resultatet,« udtaler Lindhardt og Ringhofs administrerende direktør, Lars Boesgaard, i en pressemeddelelse og uddyber:

»Samtidig er vi nødt til at sikre, at det klassiske forlæggeri er i de bedste hænder. Det får vi med de nye udnævnelser.«

Interne kræfter forfremmet

Gyrith Ravn har i de seneste fem år arbejdet i Lindhardt og Ringhofs presseafdeling og har tidligere arbejdet hos People’s og Gads Forlag.

Kaya Hoff har siden 2017 været redaktionschef for børne- og ungdomslitteratur på Carlsen og har tidligere seniorredaktør for børn og unge på Gyldendal.

»Det går godt for skønlitteraturen på Lindhardt og Ringhof, men vi vil mere. Gyrith får opgaven med at sikre den udvikling. Hun har i forvejen påtaget sig en central rolle på tværs af alle afdelingerne på forlaget, som kender hende som en særdeles dygtig kollega, der har stærke meninger om litteraturen. Og Kaya har de sidste fire år i samarbejde med Christian Bach løftet indhold, udgivelser, forfattere og medarbejdere på Carlsen til et nyt højt niveau. Også her vil vi udgive mere. Derfor er det stærke og prøvede kræfter, vi sætter bag roret,« siger Lars Boesgaard.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce