0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Kulturpolitik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

'Kulturpolitikerne': Ida Auken og Nikolaj Bøgh i debat om ny aggressiv publikumsadfærd, krisen på Naturkraft og stilstanden i dansk filmproduktion

Socialdemokratiets kulturordfører Ida Auken sidder overfor den konservative Nikolaj Bøgh i denne uges udgave af ’Kulturpolitikerne’. Krisen på det vestjyske prestigeprojekt Naturkraft, publikums opførsel ved koncerter i Tivoli og til storskærmarrangementer i Fælledparken samt den fastlåste situation for produktion af danske film og serier er til debat.

Kulturpolitik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Oplever vi lige nu en ny type publikumsadfærd, når Tivoli og DBU må aflyse koncerter og storskærmsarrangementer, fordi nogle ikke kan opføre sig ordentligt?

Kulturpolitikerne - en Kulturmonitor debatpodcast

Podcast fra Kulturmonitor – Ida Auken og Nikolaj Bøgh i debat om ny aggressiv publikumsadfærd, krisen på Naturkraft og stilstanden i dansk filmproduktion
Podcast fra Kulturmonitor – Ida Auken og Nikolaj Bøgh i debat om ny aggressiv publikumsadfærd, krisen på Naturkraft og stilstanden i dansk filmproduktion

Henter…

Det er et af spørgsmålene, som de to politikere, socialdemokratiets kulturordfører Ida Auken og Nikolaj Bøgh fra Det Konservative Folkeparti, skulle forholde sig til, da de sad overfor hinanden i denne uges udgave af Kulturmonitors debatpodcast ’Kulturpolitikerne’.

De to politikere kom desuden ind på den øjeblikkelige situation i Ringkøbing Kommune, hvor prestigeprojektet Naturkraft til et trecifret millionbeløb har svært ved at tiltrække publikum. Senest har Ringkøbing-Skjern Kommune set sig nødsaget til at give tilsagn om en underskudsgaranti til den kriseramte oplevelsespark, der har været en økonomisk skuffelse siden åbningssæsonen.

Endelig skulle de to også forholde sig til den fastlåste situation i den danske filmbranche. Create Denmark og Producentforeningen gået for langt i forhandlingerne, når vi nu står i sjette måned uden drama-produktioner på dansk jord?

Lyt med på denne uges udgave af ’Kulturpolitikerne’ her.

‘Kulturpolitikerne’ er skabt og produceret af Lasse Marker og Why Consulting i samarbejde med Kulturmonitor. Kulturmonitor har haft fuld redaktionel frihed under tilrettelæggelsen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce