0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Endnu en kommune vil tilbyde udsatte borgere en indsats inspireret af 'Kultur på recept'

Kulturpolitik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En række kommuner landet over har over tid inddraget kulturelle oplevelser som en del af deres indsats på sundhedsområdet, og nu følger også Halsnæs trop, skriver sn.dk.

Et nyt forløb inspireret af konceptet ‘Kultur på recept’ skal gennem aftenskolen DOF Frederiksværk Fritidsskole tilbydes en række borgere i Halsnæs Kommune, som for øjeblikket er sygemeldt med stress, angst eller lettere depression. Over to og en halv måned vil deltagerne således to gange ugentligt blive tilbudt fælles kulturelle oplevelser med fokus på sammenhold, succesoplevelser, netværk og en øget tro på sig selv.

"I Halsnæs Kommune har vi tidligere set, at den lidt alternative tilgang til kulturens betydning for sundheden har givet pote. Derfor er jeg rigtig glad for, at DOF Frederiksværk Fritidsskole melder sig på banen og er med til at løfte i en lidt anderledes retning med det nye forløb inspireret af ‘Kultur på Recept’,” lyder det fra formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati i Halsnæs Kommune, Helle Lunderød (S).

Deltagere i forløbet rekrutteres i samarbejde med Sundhedsafdelingen og Jobcentret i Halsnæs Kommune. Hele projektet støttes af Kulturministeriets udviklingspulje.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce