0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Privat
Foto: Privat

Ole Rasmussen er ny festivalleder for Vig Festival.

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter fem år uden festivalleder kan Vig Festival sætte navn på ny leder

Økonomisk overskud har gjort det muligt for Vig Festival at genoprette stillingen som festivalleder, der ellers har været nedlagt siden 2017. Valget er faldet på Ole Rasmussen, der kommer med erfaring i strategisk ledelse og ledelse af frivillige.

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ole Rasmussen indtager den nyoprettede stilling som festivalleder hos Vig Festival. Han skal lede festivalkontoret, være leder for de mange frivillige og deltage i udviklingen af festivalen.

Vig Festivals festivalleder hedder fremover Ole Rasmussen. Det oplyser formanden for festivalens bestyrelse, Lars Gjerulfsen til sn.dk.

Stillingen om festivalleder er nyoprettet i den forstand, at Vig Festival på grund af besparelser har været uden en festivalleder siden 2017. Siden har festivalen genereret overskud, som har gjort det muligt at genoprette stillingen som festivalleder.

Ole Rasmussen kommer med erfaring fra Muskelsvindsfondens Center for Frivillighed og Ledelse, hvor han i en årrække har arbejdet med strategisk ledelse, udvikling og undervisning på kortere og længere uddannelses- og kursusforløb om frivillighed.

Han har også kørt lokalt tilpassede kurser for ledere på landets musikfestivaler, lyder det.

I forbindelse med ansættelsen af Ole Rasmussen er lederen af festivalkontoret blevet afskediget og stillingen nedlagt, da ansvaret nu går over til den nye festivalleder, der tiltræder 15. februar.

Omstrukturereringerne skal være med til at »fremtidssikre« festivalen, lyder det fra Lars Gjerulfsen.

»Vi har brug for en festivalleder med ledelseskompetencer. Én, der kan deltage i arbejdet med at udvikle organisationen og komme med gode idéer til bestyrelsen om justeringer og forbedringer,« udtaler formanden til sn.dk.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce