0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Per Bille
Foto: Per Bille

Charlotte Storm Gregersen er ny direktør for magistratafdelingen for kultur og borgerservice i Aarhus.

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Aarhus Kommune ansætter ny direktør for kultur og borgerservice

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg har byrådet i Aarhus Kommune besluttet at ansætte Charlotte Storm Gregersen som ny direktør for magistratafdelingen for kultur og borgerservice i Aarhus. Det skriver Danske Kommuner på baggrund af en pressemeddelelse.

»Vi har i Charlotte Storm Gregersen fundet en ny direktør, som kan stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Aarhus som attraktiv kulturby med en bred vifte af kultur og fritidstilbud. Hun kommer med masser af erfaring, en stærk faglighed og en stor evne til at samarbejde. Jeg er sikker på, at kultur og borgerservice med hende i spidsen vil udvikle sig yderligere til glæde for alle aarhusianere,« lyder det fra rådmand Rabih Azad-Ahmad (R).

Charlotte Storm Gregersen er cand.oecon. fra Aarhus Universitet og kommer fra en stilling som økonomidirektør i Region Syddanmark, hvor hun dog kun har været i omkring otte måneder. Før det har hun været ansat i Kommunernes Landsforening og i Finansministeriet.

»Kultur- og fritidslivet har en afgørende betydning for aarhusianernes hverdag, sundhed og bystolthed, så det er et kæmpe ansvar at stå spidsen for denne magistratsafdeling. Det er derfor med lige dele glæde og ydmyghed, at jeg ser frem til at begynde i jobbet. Jeg glæder mig til et tæt samarbejde med de mange dygtige medarbejdere, samarbejdspartnere, fonde og erhvervslivet,« siger hun i forbindelse med ansættelsen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce