0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Thorkild Jensen
Foto: Thorkild Jensen

Kirstine Uhrbrand er direktør for Tønder Festival.

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Festivaldirektør træder ind i museumsbestyrelse: »Har virkelig vist, hvordan det er muligt at omstille en virksomhed«

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kirstine Uhrbrand, der er direktør for Tønder Festival, er nyt medlem af Sydvestjyske Museers bestyrelse – og det er et valg, der glæder formanden for museumssammenslutningens bestyrelse, Lone Saaby, der ser frem til at få festivaldirektørens kompetencer ind i bestyrelsen.

“Kirstine Uhrbrand har virkelig vist, hvordan det er muligt at omstille en virksomhed og skabe nytænkning, partnerskaber og oplevelser. Den proces står Sydvestjyske Museer midt i, og vi er overbeviste om, at Kirstine kan være en stærk inspirator og sparringspartner,” udtaler hun i en pressemeddelelse.

Kirstine Uhrbrand er uddannet cand.comm. fra RUC med speciale i performance design, der blandt andet beskæftiger sig med at udvikle oplevelser, turisme og kommunikation. Hun har været direktør for musikfestivalen siden 2014 og ser nu frem til de nye opgaver i museumsbestyrelsen.

“Selv om det er forskellige sektorer, er der alligevel meget at hente hos hinanden. Dybest set handler det om at tilbyde gode oplevelser og at være skarp i sin kommunikation,” siger Kirstine Uhrbrand.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce