0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Presse
Foto: Presse

Benjamin Rud Elberth træder ind i Haves bestyrelse.

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kommunikationsbureau med fokus på kultur henter digital ekspert til bestyrelsen

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kommunikationsbureauet Haves bestyrelse opruster på digital ekspertise.

Benjamin Rud Elberth træder ind i bestyrelsen, hvor han vil have fokus på at understøtte integrationen af traditionelt pressearbejde og formidling på diverse digitale platforme og sociale medier.

”Vi betragter det som et stort scoop, at Benjamin Rud Elberth har takket ja til at sidde i vores bestyrelse. Han er en lysende stjerne inden for digital kommunikation og vil kunne gøre en afgørende forskel i selskabet,” udtaler Haves direktør, Michael Feder, i en pressemeddelelse og uddyber:

“En af de helt store udfordringer inden for kulturformidlingen i dag er samspillet mellem håndteringen af de traditionelle medier og de digitale medier. De to discipliner kører meget parallelt og er ikke ordentligt integreret i hinanden. Det er først og fremmest den opgave, Benjamin skal fokusere på at hjælpe os med at løse.”

Benjamin Rud Elberth er direktør for Elberth Kommunikation. Han har igennem en længere årrække arbejdet med digital kommunikation og sociale medier og har blandt andet være digital chef hos Socialdemokratiet.

Haves bestyrelse tæller desuden erhvervsmand Ulrik Bülow, advokat Judy Jacobsen, iværksætter Caroline Søeborg Ahlefeldt samt kommunikationsbureauets ejer, Christian Have.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce