0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Direktør for Fotografisk Center bliver ny rektor for Det Fynske Kunstakademi: "Vi skal have fokus på åbenhed, inklusion og samarbejde"

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Siden det i april blev det klart, at rektor på Det Fynske Kunstakademi Lars Bent Petersen overtager den varme stol som ny rektor for Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler i København efter Kirsten Langkilde, har bestyrelsen for akademiet i Odense været på jagt efter hans afløser.

Hun er nu fundet og det bliver den nuværende direktør for Fotografisk Center i København, Kristine Kern, der overtager posten, oplyser Det Fynske Kunstakademi i en pressemeddelelse.

Kristine Kern er Mag. Art i kunsthistorie og har været leder af Fotografisk Center siden 2011. Hun har før det været kunstkritiker og anmelder for blandt andet Politiken, udstillingsinspektør i Kunstforeningen Gl Strand, kunstkonsulent i Nordea Bank, museumsinspektør på Statens Museum for Kunst, lektor på sin kommende arbejdsplads på Det Fynske Kunstakademi og ekstern lektor på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab ved Københavns Universitet.

“Jeg vil arbejde for fortsat lokal forankring og internationalt udsyn. Vi skal have fokus på åbenhed, inklusion og samarbejde,” lyder det fra Kristine Kern i forbindelse med ansættelsen.

Hun tiltræder i den nye stilling 1. september.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce