0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Fredericia Musicalteater præsenterer ny ledelse, der skal genrejse scenen på Prinsessegade

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det tidligere Fredericia Teater har netop præsenteret deres nye ledelse, som skal være med til at rejse teatret efter dets konkurs i forårets 2020. Det bliver Ferry Hogeboom og Ole Justesen, der påtager sig opgaven at bringe magien tilbage til scenen på Prinsessegade, der samtidig genopstår under navnet Fredericia Musicalteater.

Teatrets genåbning blev i starten af 2021 muliggjort af et enigt byråd i Fredericia Kommune, der afsatte 11 millioner kroner årligt i deres budget til etablering og drift af det nye musicalteater i de gamle lokaler. Siden da har teatret været på udkig efter de helt rette profiler til at lede teatret ind i en ny æra.

”Processen med at finde de helt rette kandidater til jobbet har været grundig, og nu er vi glade for at kunne præsentere Ferry Hogeboom og Ole Justesen,” udtaler teatrets bestyrelsesformand Grete Højgaard i en pressemeddelelse.

Danske og udenlandske krafter skal samarbejde om ledelsen

Ferry Hogeboom tiltræder som teaterdirektør for Fredericia Musicalteater i løbet af sommeren, mens Ole Justesen er ansat som administrerende direktør fra 17. maj.

Ferry Hogeboom er uddannet i kommunikation og virksomhedsledelse og har arbejdet med musicals i Holland – både som udøvende kunstner og som en del af NME Holding, en teatervirksomhed der producerer musicals og afholder teaterevents.

”Produktionen af musicals er en kunstform i sig selv, hvor en bred vifte af elementer skal kombineres i det håndværk, det er at skabe magisk historiefortælling,” fortæller Ferry Hogeboom og fortsætter:

”Jeg er taknemmelig for at skulle stå i spidsen for det team, der skal rejse musicalteatret og give publikum muligheden for igen at opleve dets magi.”

Ole Justesen er uddannet operasanger samt initiativtager og medstifter af Den Ny Opera i Esbjerg. Han har mere end 20 års erfaring inden for musikteater og kender sin nye arbejdsplads ud og ind, da han fra 2003 til 2008 var administrator på det daværende Fredericia Teater.

Den første opgave for den nye ledelse bliver udformningen af musicalteatrets konkrete visioner, der kan lede til opfyldelsen af virksomheden mål: At Fredericia skal være Danmarks musicalhovedstad.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce