0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Lotte Hansen forlader formandspost i Golden Days bestyrelse efter fire år

Karriereskift
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Golden Days skal have en ny bestyrelsesformand. Efter ti år i bestyrelsen, heraf de seneste fire år som formand, stopper Lotte Hansen.

”En stor tak til Lotte for hendes store indsats som leder af bestyrelsen de sidste fire år. Det har været en særlig tid for Golden Days, med stort fokus på strategisk udvikling og omstilling i forhold til både organisationens bæredygtighed og udvikling af nye formater, hvor Lottes engagement og stærke faglighed har bidraget til at flytte os ind i en ny tid,” udtaler bestyrelsens næstformand og direktør for Roskilde Festival, Signe Lopdrup, i en pressemeddelelse.

Lotte Hansens farvel er en naturlig konsekvens af en vedtaget politik for bestyrelsesrotation, som Lotte Hansen selv har taget initiativ til. En ny bestyrelse konstituerer sig på det næste bestyrelsesmøde i februar.

Økonomien vokset med 40 procent

Golden Days' økonomi er vokset med over 40 procent i den periode, hvor Lotte Hansen har været formand, og i dag stammer under 20 procent af organisationens indtægter fra offentlige tilskud. Festivalen har blandt andet lanceret festivalen Bloom og initiativet K7 under Lotte Hansens formandsskab.

“Lotte Hansen kom til som formand ovenpå et direktørskifte og en økonomisk alvorlig situation, hvor hun spillede en nøglerolle i at sikre konsolideringen af sekretariatets økonomi. En rolle hun siden har haft som et af sine fokusområder i bestyrelsen. I årene under Lottes formandskab har organisationen fået et stærkere økonomisk