0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Gregers Tycho/ Mads Nissen
Foto: Gregers Tycho/ Mads Nissen

Forfatter Sara Omar og instruktør Manyar Parwani.

Film
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dommer lukker dørene til retsopgør mellem Sara Omar og Manyar Parwani

Film
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Da det første retsmøde i sagen mellem forfatter Sara Omar og instruktør Manyar Parwani fandt sted mandag, besluttede dommeren at lukke dørene. Det skriver Politiken.

Retsmødet varede ifølge avisen seks timer, og da parterne forlod Retten på Frederiksberg, ønskede hverken Sara Omar, Manyar Parwani eller deres advokater over for pressen at kommentere sagen, der er centreret omkring en dokumentarfilm om Sara Omar, som Manyar Parwani står bag, og som Omar Marzouk var producent på.

Sara Omar anmodede tidligere på året Retten på Frederiksberg om at nedlægge et fogedforbud, der skal forhindre Manyar Parwani og Omar Marzouk i at offentliggøre filmen eller dele af den.

Ifølge Omar Marzouks advokat, Tyge Trier, handler sagen om presse- og ytringsfrihed over for hensynet til privatlivets fred.

»Der er væsentlige principper i det her: Hvordan laver man følgedokumentar? Hvad er grænserne for den relation, der er mellem instruktøren og den, der følges?« siger Tyge Trier.

Ifølge Politikens oplysninger kommer der flere retsmøder i sagen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce